A Light Channel TV magyar nyelvu weboldala, The Light Channel television network

Kedves Látogató!

A telítettséghez közelálló audiovizuális környezetben, ahol a folyton változó és előre nem látható gazdasági és társadalmi helyzet rányomta bélyegét a társadalomra, a Light Channel különleges - erkölcsi, nevelő és lelki szempontból is releváns - módon közelíti meg a valóságot.

Az isteni alkotás szépségétől ihletve meghívunk, fedezd fel újra velünk együtt a felhőtlen mosoly szépségét, a napfényes reggel reményteljes üzenetét és a madarak röptének szabadság-üzenetét. Hisszük, hogy az élet ajándék, ezért hangsúlyt fektetünk a körülöttünk élők szükségleteinek kielégítésére, amire a segítőkész szeretet indít.

A nyughatatlan keresés és az elidegenedés korában úgy véljük, hogy az erkölcsi romlásra, a társadalmi kudarcokra és a kulturális érzéketlenségre a család a válasz, ha körében megmarad a szeretettel, támogatással és kölcsönös tisztelettel teljes légkör.

Azt az egészséges életmódot ajánljuk, ami a boldogságunk iránt érdeklődő Istenben vetett hiten alapszik és jellemzői a kiegyensúlyozottság, egyszerűség és az igazi öröm. Mivel mindezeket a szeretet Végtelen Forrásától kapjuk, szeretnénk feltárni mindenki előtt az örökkévaló igazságok szépségét, úgy ahogy azt a Biblia oldalain megtaláljuk.